Klasik koltuklarda, tasarım ve geliştirme konusunda işletmelerin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda sürekli yeni modeller oluşturulup üretimle birlikte insanlara sunulurken, klasik takımlarda işçilik her zaman insanlar tarafından rağbet görmüştür.

Gomalak Cila

Tung yağı ile yağlanan ahşabın cilalamaya geçmeden önce 1 saat bekletilmesi gerekir, zeytinyağı ve terebentin için bekleme söz konusu değildir, yağlamanın ardından hemen cilalama işlemine geçilir. Cilalama farklı teknikler ile yapılabilir, bu sırada yine pamuk bez, tampon görevi görecek şekilde kullanılır.

Klasik Koltuklar – Evinizde hafiften klasik tarza kaçan bir dekorasyon varsa ve bu dekorasyonu pekiştirmek istiyorsanız iki adet berjer koltuk işinizi görecektir. Salonun uygun bir noktasına, karşılıklı, birbirine hafif açı yapacak şekilde yerleştirilen berjer koltuklar güzel bir sohbet köşesi görünümü kazandıracak ve klasik dekorasyon havasını da daha baskın hale getirecektir.

Armoni Koltuk Döşeme her yerde

koltuk döşeme Kadıköy, koltuk döşeme Maltepe , koltuk döşeme Çengelköy, koltuk döşeme Bostancı, koltuk döşeme Kozyatağı, koltuk döşeme Pendik, koltuk döşeme Kartal, koltuk döşeme Kuzguncuk, koltuk döşeme Suadiye, koltuk döşeme Şile, koltuk döşeme Sultanbeyli, koltuk döşeme Kaynarca, koltuk döşeme Güzelyalı, koltuk döşeme Ümraniye, yenileme güvenli adres 1. sınıf işçilik hız güvenli garantili işçilik uygun fiyat armoni koltuk döşeme hizmetlerimiz sınırsızdır… Klasik koltuk takımları şık ve görkemli duruşu ile bütün dikkatleri üzerine çekmekte ve ister istemez modeli baştan aşağıya incelemeye başlayabilirsiniz. Klasik koltuk modelleri dekoratif ve işlemeli ürünler olup değişik tarzda yapılmaları dikkat çekmektedir. Koltuk alırken dikkat etmemiz gereken bazı unsurlardan bahsedecek olursak, temizlenmeye elverişli ve minderlerinin fermuarlı olmasına, çıkarılıp yıkanabilmesine dikkat edilmelidir. Leke tutmayan ve yılın trend kumaşlarından seçmemiz gerekmektedir. Aynı zamanda evimizin ölçülerine de dikkat edilmesi gerekmektedir. Açık ve canlı renk tercihleriniz odalarınızı ferahlatacak ve fonksiyonel bir kullanım sağlanacaktır.

Koltuk takımlarımızın fiyatları sizin istediğiniz ölçülere ve satın alacağınız diğer koltuk takımı aksesuarlarına göre belirlenmektedir. İç mimarlarımızın özel hazırladığı koltuk takımlarını özel sipariş olarak üretmekteyiz. Düşündüğünüz ve özel çizim olarak gördüğünüz modeller Armoni farkı ile yeniden şekilleniyor. Koltuk Takımları dekorasyonunuza göre yeniden dizayn edilebilir bir takım olarak sunulmaktadır. Yeni koltuk takımları tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Henüz koltuk takımları takımı seçmediyseniz, armoni koltuk döşeme özel tasarım koltuk takımları inceleyebilirsiniz.

Armoni Koltuk Döşeme 30 yıldır hizmet veriyor.

HİZMETTE SINIR YOKTUR

Hız, güvenirlilik, garantili işçilik, uygun fiyat; Armoni Koltuk Döşeme. Hizmetlerimiz sınırsızdır…